About.

Elliott Webb

I got my hands on a lot of different things.

Olen Elliott Webb. Käteni on ujutettu moniin eri mielenkiinnon kohteisiin. Uuden haasteen tullessa vastaan, otan sen haltuun tutkien ja tarkkaillen.

Työskentelen tätä nykyä graafisen suunnittelun, taiteen sekä musiikin välimaastossa. Nämä kaikki alat ja eleet unohtavat välillä rajansa, ja usein parhaat ratkaisut syntyvätkin kun tyylit ja niiden suuntaukset sekoittuvat. Kädentaitojen, visuaalisuuden ja musiikin ulottuvuus on aina ollut se kenttä, joka on johdattanut minua kohti huomista.

Luovienratkaisuiden tekeminen kuuluu arkeeni. Ainutlaatuiset ratkaisut ja innovatiivisuus eivät helpolla lopu minulta kesken. Haluan tuoda seurassani olevien ihmisten parhaat puolet esiin ja auttaa heitä työskentelemään parempaa minäänsä kohti.

Asioita joista inspiroidun

Punaviini, silmiin katsominen, vihreät silmät, vihreä, mystiikka, itä, henki, henkienkätkemä, Muumit, Viidakkovekara Juuso, Myyrä, ostoskeskukset, kiireiset ihmiset käyttämässä airpodeja, unohdetut, sairaat, parannetut, parannusta vailla olevat, tietävä katse, syvyys katseessa ja sinä.

Ota yhteyttä

9 + 6 =

Girl in a jacket