Website Portfolio WebbDesign

. . .

Milla- maija saari

“Tarkoitus oli tehdä sivuista portfoliomaiset, selkeät, mutta informatiiviset. Luovilla tekijöillä kun saattaa löytyä todella paljon kuvamateriaalia ja ne kaikki pitäisi saada esille. Muutamien iltojen ja teekupillisten jälkeen sivuista todellakin tuli sellaiset joita halusin. Luulin maalailevien mielikuvien toteutumisen olevan melkein mahdotonta, mutta Elliott ymmärsi heti mitä yritin kuvailla. Kaiken sen värien kakofonian keskellä kaikki näyttää harkitulta. Sivut kuvastavat myös hyvin itseäni taiteilijana. Työskentely Elliotin kanssa oli vaivatonta ja mukavaa ajatusten heittoa.”

Stoned Statues - Official Website -  By Elliott Webb

STONED STATUES – OFFICIAL WEBSITE

PYÖRÄHUOLTO TRE CYCLE

Sisyfoksen tilityksiä – kirjablogi

tattoomika

“Elliotin kanssa kotisivujen suunnittelu oli mutkatonta ja inspiroivaa. Sivujen visuaalisen ilme manifestoi täydellisesti liikkeemme tunnelmaa. Elliotilla on selkeä käsitys hyvin ymmärrettävän layoutin jäsentelystä. Hänellä oli tukuittain uusimpia ajan henkeä mukailevia ehdottoman rationaalisia ideoita. Voimme lämpimästi suositella hänen palveluitaan.”

-Mika Ilmaniemi

Sataliina oy

“Elliotin kanssa työskentely oli joustavaa ja ketterää, suosittelen kaikille jotka haluavat taattua laatua ja tyylikkyyttä nettisivuiltaan, aiomme käyttää jatkossakin.”

-Niko Holopainen

Olo-tilan sivut

“Elliotin kanssa kotisivujen suunnittelu oli mutkatonta ja inspiroivaa.”

Tilaus

2 + 13 =

*Laskutan kevytyrittäjänä